Rólunk mondták

Ügyfeleink visszajelzései a mindennapi munkában plusz motivációval látják el irodánk munkatársait. Éppen ezért számunkra a legfontosabb referencia, ha az alábbiakhoz hasonló visszacsatolásokat olvashatunk:

“Mindenkinek maximálisan ajánlom Ügyvéd Urat, gyors, precíz, szakmai hozzáértése verhetetlen. Mindig kellő higgadtsággal és átgondoltan cselekszik, mindenről korrekten időben tájékoztat. Mind személyesen mind pedig elektronikus úton közvetlen, kedves, csak az ügyfelei érdekeit tartja szem előtt. Pozitív, megnyerő személyisége és a minden részletre alaposan kiterjedő jogi tudása igencsak nyerő kombináció; Köszönjük a sok-sok segítséget Máté!” (2022. január)

“Sokan azt mondták, esélytelen, hogy bármit tehetek jogi úton az ügyemben. De én Dr. Richtárcsik Mátéhoz fordultam. Néhány hét alatt olyan sikereket ért el, amit én sem gondoltam volna! Minden kérdésre gyorsan válaszol, folyamatos a kommunikáció érdemi történés esetén, a lehető legjobb megoldást kínálja óriási profizmussal. Szeretném kifejezni mélységes hálámat és tiszteletemet mind emberi, mind szakmai szempontból.” (2021. augusztus)

Nagyon köszönöm a segítséget, sokszor az ember megijed egy ilyen szituációban ha egy ügyvedre van szükség, Richtárcsik Maté viszont magas színvonalú tudásával, nyugodt természetével , elveszi ezt a terhet. Máté minden időben , pontos , elérhető volt. Akármilyen kérdés felmerült , legjobb tudásának megfelelően járt el . A sok postai levelezés helyett , mindent digitálisan , ezt nagyon szupernek találom , mert így nekem Németországból teljesen egyszerű volt Mátéval együtt dolgozni. Tehát mindenféleképpen Ajánlom mindenkinek , ha baj van nyugodtan keresse a Richtárcsik Ügyvedi Irodát Köszönöm !” (2021. május)

“Nagyon Köszönjük az adásvételhez nyújtott segítséget! Részünkről mindenképpen azt mondhatom, hogy maximálisan elégedettek vagyunk és alig várjuk, hogy megtaláljuk álmaink otthonát, aminek adás-vételénél újra együtt “dolgozhatunk” irodáddal….” (2021. április)

Gyors, precíz, korrekt, segítőkész és még megannyi pozitív dolgot mondhatnék, ami az ügyvéd urat jellemzi. Hatékony jogi megoldásai komoly szakmai felkészültségről tanúskodnak. Megkeresések alkalmával mindig tájékoztat az adott ügy lehetőségeiről és a végkifejlet várható eredményeiről. Tiszavasvári ügyfeleivel is rugalmasan megold mindent. Aki valódi és sikeres jogi képviseletet szeretne, akinek fontos, hogy ügyeit széles látókörű felkészült jogász kezelje, annak jó szívvel ajánlom Dr. Richtárcsik Máté Ügyvéd Urat. Én a jövőben is csak őt választom!” (2021. január)